Hopp til innholdet
Et jorde med en landsby
Home » Blogg » Norske oppfinnelser

Norske oppfinnelser

Det finnes en rekke spennende norske oppfinnelser som er datert tilbake i tid. Dette gjelder for eksempel sprayboks, binders, røntgenkontrastvæske og ostehøvelen. I nyere tid så er Norge blitt kjent for Ncube, som er en stor del av nyere norsk romfartsteknologi. Det er spennende det!

Forskning og norske oppfinnelser

Det er jo ingen tvil om at romforskning har blitt utrolig populært de siste årene. Derfor har Norge slengt seg på bølgen og ønsker å inkludere mer ungdom i å finne opp nye ting. Derfor brukes ncube til inspirasjon for å få de unge til å se at ingenting er umulig og at alle ideer bør prøves ut.

Det er viktig at ungdom får spillerom til å utvikle sine ideer. For å finne inspirasjon så er det enkelt å bruke store selskaper, men det kan også være lurt å finne veldig spesielle nisjer som man kan hjelpe. Dette gjør at man får et konkret marked å forholde seg til, noe som kan være praktisk.

Hvorfor finne opp nye ting?

Det finnes en rekke grunner til å finne opp nye ting, en grunn er jo for eksempel at da går verden videre. Det kan du se på de Norske oppfinnelser som har blitt funnet på. De har bidratt til at verden blir et enklere sted å bo, rett og slett fordi det er praktiske ting.